0 Varför? - IDesignIT

Gillar du vad du ser, men ändå inte övertygad? Läs mer här om varför du ska välja just IDesignIT istället för någon annan webbyrå.

24/7 support

 24/7 support

Jag har som mål att alla kunder ska få blixsnabb hjälp, därför finns jag till handa dygnet runt. Oavsett vad du behöver hjälp med, så behöver du aldrig tveka med att kontakta mig. Ingen fråga är för dum!

Prisvärdhet

 Prisvärdhet

Eftersom jag arbetar som frilansande webbdesigner har jag inga lokalkostnader, inga anställda, inga resekostnader. Kort sagt, med väldigt få omkostnader kan jag erbjuda dig som kund mycket konkurrenskraftiga priser.

Kundfokus

 Kundfokus

Till skillnad från många stora webbyråer får du alltid ett personligt bemötande genom hela projektet. Och dessutom en och samma kontaktperson som vet och förstår just dina behov.

Hög kvalitet

 Hög kvalitet

Jag erbjuder effektiva och funktionella webblösningar av mycket hög kvalitet både till innehåll och layout. Du slipper roterande klubbor och animerade flaggor. Jag vet skillnaden mellan vad som kan göras och vad som bör göras.

Sökmotoroptimering (SEO)

 Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering ingår alltid när du beställer en webbplats från mig. Även fast jag inte kan garantera topplaceringar så lovar jag att alltid göra vad jag kan för att du ska hamna så högt upp som möjligt. Läs mer om SEO

Administrering (CMS)

 Administrering (CMS)

Alla webbplatser kommer förr eller senare att behöva uppdateras med ny information. Jag installerar alltid ett administrationsgränssnitt, så att du som kund själv kan gå in och t.ex. lägga till nyheter. Läs mer om CMS

Programmering

 Programmering

Till skillnad från bara en webbdesigner, har jag mycket erfarenhet inom programmering. Det innebär att om du behöver något väldigt specifikt för din webbplats som t.ex. ett bokningssystem så är det inget problem.

Erfarenhet

 Erfarenhet

Är du osäker på min kompetens eller erfarenhet? Kolla in min portfolio den talar för sig själv.

Låt oss snacka!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta mig

 

Följ IDesignIT!

Håll dig uppdaterad med det senaste

FacebookTwitterRSS