0 Tjänster - IDesignIT

Jag gillar att tänka på IDesignIT som en fullservice designbyrå med ett bestämt fokus på webben. Med ytterligare erfarenheter inom programmering, grafisk design och bildredigering, har jag verktygen för att kunna erbjuda dig som kund ett komplett paket. På andra sidan myntet är inget projekt för litet heller. Alla tjänster är tillgängliga på en fristående grund och jag kan arbeta med dig för att att utveckla en lösning även för den minsta budgeten.

Webbdesign

Jag skapar funktionella och vackra webbplatser för ditt företag.

Att synas på nätet är idag helt ovärderligt. Rätt helhetsbild på Internet är idag lika viktigt (i många fall viktigare) som all annan reklam- och annonsmaterial. Fördelarna med att marknadsföra sig på Internet jämfört med traditionella medier är helt enkelt för många för att ignoreras.

75 % av användarna bedömer ett företags trovärdighet utifrån dess webbdesign. - Stanford University

För mig är det viktigt att vi talar om samma saker redan från början av ett projekt. Därför får ni alltid ett konkret designförslag samt ett kostnadsförslag utan dolda kostnader. Med designförslaget som grund utformar vi tillsammans den slutliga hemsidan.

Grafisk design

Broschyrer, rapporter, skyltar, kläder. You name it, jag designar det. Samma kreativa process som jag använder för att utveckla webbplatser övergår till att utforma enastående trycksaker i fullfärg.

Bara några av de typer av projekt jag arbetat med tidigare:

  • Broschyrer - ett effektivt sätt att stärka din webbnärvaro.
  • Roll-ups - snabb exponering för t.ex. mässor och utställningar
  • Kläder - jag älskar att designa t-shirts och annat för företag och evenemang.
  • Visitkort - visa din identitet på allt tillhörande material.

Låt oss snacka!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta mig

 

Följ IDesignIT!

Håll dig uppdaterad med det senaste

FacebookTwitterRSS