0 Om Anders Frohm, personen bakom IDesignIT

Anlita mig

Jag heter Anders Frohm och IDesignIT heter mitt alldeles egna företag. Som ni kanske har förstått av namnet, så designar jag just IT. Nu är ju IT ett väldigt brett begrepp, men jag arbetar inte bara med webbdesign (som är min främsta marknad), utan även med annat inom IT som t.ex. programutveckling och marknadsföring. Själva företaget IDesignIT är ganska nytt (våren 2010), men jag har hållit på med webbdesign och IT mycket längre än så.

Information technology (IT) is "the study, design, development, implementation, support or management of computer-based information systems, particularly software applications and computer hardware" - Information Technology Association of America (ITAA)

Nya projekt = Nya äventyr

Varje nytt uppdrag som jag åtar mig är starten till ett nytt äventyr. Även fast jag har mångårig erfarenhet så är varje projekt unikt och därigenom en ny utmaning. Och är det något jag tycker om så är det nya äventyr. Jag slutar aldrig förrän du som kund är helnöjd, då först kan vi springa förbi målsnöret. Hoppas jag får vara med på ditt äventyr.

Webbdesign

Mitt intresse för webbdesign (men även för programmering i allmänhet) väcktes tidigt under gymnasietiden. Dessutom har jag alltid tyckt om att designa och formge saker. Det är just därför webbdesign är som det bästa av två världar för mig. Nu har jag snart hållit på i över tio år och några av mina tidigare projekt kan du se under min portfolio. Med nyfikenhet och mångårig erfarenhet kan jag inte längre bara ett programmeringsspråk eller bara ett verktyg. Jag är Istället bekväm med många olika verktyg & språk. Dessutom försöker jag att hela tiden lär mig nytt, allt för att hänga med i de senaste trenderna och den senaste tekniken. Men webbdesign handlar inte bara om snygg och intelligent design, utan även om tillgänglighet. En webbsida kan vara hur snygg som helst, men är den inte tillgänglig för alla så kan den tappa besökare. Bara för att en webbsida ser bra ut i en webbläsare så betyder det inte att den ser likadan ut i en annan. Jag strävar alltid efter att det ska se likadant ut i alla webbläsare.

Grafisk design

Förutom webbdesign så arbetar jag även med utformning av kataloger, annonser, tryckmaterial osv. You name it, I design it!

Program- & utvecklingskunskaper

Adobe Dreamweaver
Adobe Illustrator
Adobe InDesign
Adobe Photoshop
AJAX
ASP, ASP.NET
C, C++ och C#
CSS
HTML, XHTML
iPhone
Java
JavaScript
jQuery
Joomla
Microsoft SQL Server
Microsoft Visual Studio
MySQL
PHP

Jag är tekniskt kunnig, lätt att arbeta med och jag slutar inte förrän det

är perfekt. Så vad väntar du på?

Låt oss snacka!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta mig

 

Följ IDesignIT!

Håll dig uppdaterad med det senaste

FacebookTwitterRSS